leverfläckar som stjärnor

för det första kan ja väl säga att ja är sjukt redo att slänga upp massa nya fina höstarmband och sälja, men jag har inte bestämt mig än om ja vågar slänga upp mitt phonenr. kan bli knepigt. men vi får se. det är ju så att min dator har pajat hemma och måste tilläga de är rätt så skönt o slippa facebook och allt dedär.
lite svårt att söka jobb men vad har vi bibblans datorer till egentligen? exakt allt går å lösa.
nu sitter jag dock som en nörd framför datorn i huset och försöker klura ut vad världen har haft för sig när jag vart utan dator. kan ju va en nackdel.



måste ju bara pongtera att denhär snyggingen ska uppträda på fredag i oklahoma. sjukt nice.

har ja nåmer o skriva?
njae. eller jo kanske kommer kamma hem ett jobb. va uppe med tuppen imorse(kl 10) och var på min allra första jobbintervju. nu kan ja inte annat än hålla tummarna på att ja får jobbet vet ju inte om det gick bra eller inte eftersom jag aldrig vart med om något liknande.
förövrigt tänker jag ju hoppas på att dom andra klantar till de rejält så ja får större chans.
tog en lång ducsh häromdagen. väldigt lång va ju sjuk då får man ducsha i en timme. kom på mig själv att ja glodde på min leverfläckiga ben som ja gör på en stjärnklar himmel. så jag kom fram till att leverfläckar är lite som stjärnor va.
sa ja att ja vart sjuk? ja de gjorde ja, smart där. ja kände mig lite seg förra fredag eller fredagen innan de. men ja tänkte en liten förkylning har ingen dött av så jag höll igång hela helgen. på måndagen när det hade växt nåt i slutet av min tunga i halsen kom ja på att de kanske är något annat. så jag tog en tripp till sjukhuset med patrik. de visade sig vara en halsinfektion. bakterier i halsen som hon så snällt uttryckte de. blä tänkte jag men va glad över att ha sluppit blodprov. sen fick ja käka illamåendeframkallande pencelin. imorrn tar ja mina sista tabletter och är så jävla glad att ja kan börja proppa i mig mat igen. hallelujha.

nu ska ja sova fridens! 

fick inte lov att leva



nu har jag flytt till huset i några dagar för jag fick inte lov att leva för soc.
dom gav mig en aning för lite pengar, kan vi väl säga
för jag är så trött på dom så de finns inte. punkt på den punkten.
vaknade i onsdags och mina strumpbyxor var borta. jag vart chockad, sen kom ja på att vi har ju faktiskt en hundvalp här. ja leo, han gillar att gömma saker.
sen badade vi leo, för leo har mjäll. till min förvåning fanns inte head&sholder för hundar. de finns ju till nästan allt. färgat håt, torrt hår, mintsmak, torr hårbotten. men inte till hundar. dåligt.
sen har jag målat till mig en vinterjacka, som tydligen är rätt så modern. de va ju tråkigt. men ja är inte bitter den va ju gratis. eller ja nästan, bortsätt från en öm handled efter alt målande.
idag har vi varit och handlat med en missnöjd hund i bilen. fick en kopp o köpte en uggla för två kronor. de va inte illa alls. sen har ja kammat hem en stickad svart tjocktröja som nån stackare glömt här. tack någon!
mamma va o rotatde i källan o hittade fula tallrikar till mig o en ful sak som ja kan ha min soppslev i. gillar soppa.
sen har vi lekt tant och varit på glasmålning. jag kladded på en vas och hade slut på massa dyr färg. vart sedan berömd för att ja va så konstnärlig ett flertal gånger. "domdär konsteleverna vågar ju satsa lite mer" ska de va
så skadeva.



imorrn ska jag till viken och inte va en smula social med utelivet där alls. för de kostar pengar.
men om någon snäll själ bjuder på en öl tackar ja ju inte nej!

Pert har växt och blivit tjock, men de är bra jag gillar tjocka katter.

Fred ut.

RSS 2.0