sommar,sommar,sommar



ja har nå jävla otroligt starka sommarkänslor idag, sista april imorrn o solen lyser in och förvndlar min lägenhet till en bastu. tack johanna för fläkten!
jag storstädar, vårstädar närmare bstämt. de är hur tråkigt som hellst, sen ska vi plugga, woho..
sen har vi ju den här härliga förkylningen! tack!
nu ska ja sluta gnälla, min katt är bäst i hela världen, tänkte släppa ut han en stund själv nu, för ja vet att han inte går nå långt, trornihanvåga?! nope. börja jama på en gång. mesen..
nu dricker vi oboy o tar en paus, min katt älskar oboy, spelar ingen roll om de är med mjölk eller havremjölk, bara pulver som hamlat på golvet, marabou eller vadfaan som hellst, smakar de choklad är han där, så är de bara. jag gillar de litegrann, coola katten som käkar choklad, han är en sån jävla donna.
haha
imorrn då, ja då är de ju sista, äntligen får man skrika in våren utan att folk kollar på en som om man hade en kundvagn på skallen, tackafaan för de!
ja ska till bögen på dan o få grillat, hans familj är ju lite bäst! sen vette fean vare va vi skulle men har massa härliga förslag, ja hoppas ja inte blir alltför fattig när ja betalat räkningarna o gjort min budget, är ju bal o shit snart också, de kostar peeeeeengaaaaar... bajs
nä men som ja alltid sagt, de är mysigt o va fattig, eller huuur jenny?! ;)

nä nu ska ja diska de sista o låna mig en damsugare, latero!

vem har dödat mina lungor?



vaknade med en hostattack och lite av den härliga solen som sken rakt i ansiktet på mig, de va lite halvtrevligt. nu till den stora frågan, vemfaan har dödat mina lungor!? ja har inte tid att vara sjuk nu. och ja frågade cigaretterna, de va inte dom!?
detta är ett mysterium som måste lösas. illa kvickt.
idag fick ja ett brev, wohoo, älskar att brevväxla, tänkte svara ikväll, när de hänt något roligt att sriva om.
ja o niklas ska tatuera oss idag, hos snygglisa, de ska bli nice, halar ut en bild sen!
nu ska ja till skolan och ja tänker inte redovisa, eller ja min data ville inte att ja skulle de eftersom den sabba allt ja skrivit igår, tack somfaan. tror min data har seriösa problem med mig. mh
min katt har allvarliga problem, vågar inte gå runt i lägenheten längre, de funkar inte han attackerar allt som rör sig. har gjort nya leksaker till han, vart ute med han, men inget verkar ju hjälpa. kommer vakna en dag o va uppäten, jag lovar.

nä nu ska ja slänga i mig min fattigstudentfrulle, knäckemacka med tomatpure på, sen bika till school för ja e så cool. mha!

lätero

blommiga tekoppar och en vän



hej hopp gummisnopp, ja säger då bara de ja. fredag fyfaan va kul, hahaha. våra söta små oskyldiga tjejer från klassen är inte så jävla små o söta längre, jävla fyllon! haha
nä är nog ja som är de riktiga fyllor i familjen, hamlade på efterkepa med folk som ville spränga micror o shit. men de va faan nice, basebollträn o ölburkar, bra combo. sen så kom vi ju på smarta iden att väcka snubben som skulle till jobbet med tequila, arirrrrrrrrrba! hahah, men han vela ju int ha. mer till oss!
sen tog vi oss ner på stan för att sitta o frysa med pizzor i jansasparken, tummen upp på de. traskade hem till erika där de va grillparty i full gång med en jävla massa sjukt pigga männsikor, eller kanske inte?
slaggade en timme för att sedan gå hem med världens bakfylla, inte att rekomendera.
vart ju nykter tillslut iaf, woho. sen kom BÖGEN och hälsade på drog med mig till steel, tackar faan för de!
tog emot free beer fast vi skulle va nyktra men de va faan värt.
idag drar vi till valbo med jhonnyboy för hon ville ha mig för sig själv ett tag, va nu de betyder.. eh..hehe
närå, baka lite pizza kanske?
note for myself, ta dig till gävle kvinna o fixa barce!
latero!

hej grönt te!

okej jag vet att ja vart lite halvkrasslig hela dagen men att spy bara för man äter lite stark mat känns ju inte helt okej, jävla magkatarr, men så länge de inte kommer nå blod borde de va lungan till imorrn då äre ju somsagt partey somfaan!
känner mig inte så väsrt taggad men de kanske kommer om a har tur.
nu ska ja pimpla mer te o tycka synd om mig själv för att ja inte lyckades ta mig till gävle, va ju folk ma vela träffa men intedå. min vanliga tur hej.
jävlar vilket gnäll de va på mig, nu ska ja hålla käften, latero!

dadam



varför ska ja vara den med dåligt hjärta?
dålig mamma dålig pappa
varför ska ja vara det svarta fåret du vill ska tappa
fotfästet
är det något som är rättvist i denna värld, i denna sfär, kan du inte bara
cut me some slack
blir så jävla lack, hela tiden man ger och ger, vad får man som tack
dåligt hjärta, dålig mamma dålig pappa
fuck
vulkaner som sabbar vettiga konversationer, folk utan motivationer, drömmar
river sönder världen i dess sömmar, utan att glömma
vad vi egentligen vill med denna värld, denna sfär
vi strävar mot miljärdärsamhällen, men jag kommer aldrig glömma den där kvällen
vi var lyckliga fattiga, en aning tattiga, men först o främst lyckliga, fattiga
hopp
om att vi en dag ligger på topp, inte av näringskedjan utan av världens titlar
ingen av dom som cheatar, vi ska jobba från botten för att nå toppen
word
för toppen i min värld, är inte pengar och vara famous
det är uppnå drömmar och vad vi vill göra med oss

jassåruuu



jag är inte den som är den eller han som är hon,  rykten har aldrig brytt mig ryggen, men maneater bättre de än att bli äten.

idag har ja gjort alldeles för mycket, IGEN. bra sanna inget som borde bli gjort har bilvit gjort, men vadfaan ska man gö.
ja cyklade till skolan med mina coola bike, som senare idag fick punka, igen. suck. kommer tillbaks på fredag gamla bettan, de e naace. sen vart de en lång tripp till gävle där vi kollade på en balklänning och handlade onödiga saker som var nödvändiga just då, nödvändigare än mat tydligen. sen har ja bakat bröd för att bli av med mina ägg som gick ut igår, så valde ja brödet som man inte behövde ägg till, bra igen. har haft lite oflyt idag, men de kirrar sig skavise.
sen har ja setat hos olle halva kvällen med folle, mumma. bjöd lite på nybakt bröd, förja är sån jävla hemmafru, yääj. nu ska ja sova för att sedan kliva upp till skolan som ja inte alls kommer sakna om ett par år, sådeså.

läterooh!

so? I dont do love..

jag älskar att gud gav mig ett dåligt hjärta, både i tankeväg och annan väg.


idag har ja gjort alldeles för mycket, nu ska ja bara däcka.
fick tag i min kära balbiljett, gladtjej somfaan. är taggad på en hundra saker nu kanske, barce, studenten, alla fester balen, allt! åh ge mig sommar eller de kan räcka med fredag, hej stylish by niklas då, får se hur de blir då, kan bli nice.
nä somsagt sängen, latero!


bulldag



hej,
den nakna tanten smet, så e vart påklätt kroki idag, faan. de va ju inte alls lika kul som att se en frittfrämmande naken tant i skrevet o måla av henne. nä livet är bra allt orättvist, attans.

nog om de, idag vart de bullbak med amanda o sanna o pert va ju såklart med där på en kant, de va nice somfaan. sen avnjöt vi våra WUNDERBARA bullar is olen på en filt, de va ju kanske lite mer nice.
idag vart de inge springa för ja har ju inge vettiga skor, de gör ont att springa länge i tygskor, som nog fler än jag kan förstå, om inte stackars er.
sen gick de ju inge bra med hyllorna idag heller, dom vart snea o inte ens olle som kan allt kunde med o borra i mina diamntväggar, så vi får at de en annan dag.
sen har ja ju faktiskt inhandlat tre krukväxter, planerar en djungel här, har ju redan en panter såatt..
sen laga ja datan, tekniska sanna sörrni. haha
okej hade kommit åt offknappen på baksidan när ja flytta den, tack bror för att du tänker åt mig ibland!

imorrn ska inhandlas balbiljett! yäääääj!
sen balklänning, tänker faktiskt inte sy en i år, har ingen ork, syr en studentklänning ist, så man har med tid. tycker om å va lat.
sen ska vi lämna in cyekljäveln på lagning, om ja hittar rätt nyckel vill säga, vi får hoppas på de.

men nä nu ska ja ligga på spikmattan i åtta timmar o kanske få lite sömn, min rygg är paj o ja ska nog beställa massage om plånkan tillåter, ska ju handlas en massa annat den här månaden, gonatt!

tänkte bara..




summera den här underbara kvällen lite, hahaha.
eller ska vi säga ironiska, tantiga, konstiga eller osociala ?

hussomhellst va ju ute o sprang som sagt, efter de tog ja mig en lång dusch, tyst annelie ja duscha visst ja lovar!
sen har ja setat framför farmville, hahah jo helt sant! spelat de medans ja pratat med annelie, vi hitta massa ägg o shit som man kan dela så de va intressant, haha : b
sen tog ja med annelie i luren till sttan för att inhadnla lite chips o dipp o COLA, OH COLA som ja inte druckit på ett tag, för mina sista kronor. nu är de helt tomt har en tjuga trorjabestämt, så vi hoppas på stålar på måndag, annars är de kört.
sedan tog ja mig hemåt igen för att äta chirren, de va gott!
snackade med en viss joseph som har planer på bareclona i sommar som ja gärna involverade mig i , så gott folk ja anske drar till barce i sommar om de ordnar sig med jobb! tagga somfaan alla stjärnklara sommarnätter på stranden sjungandes bluebird med gura, Iminlöv, mumma!
vi får hoppas på de bästa!
nu ska ja sleepa hårt trorja, lär ju upp tidigt imorrn somsagt o va hurtig, ja undrar vad alla dom här konstiga hurtuga känslorna kommer från som är helt ovanliga för mig och mitt tänkande. ja brukar ju ligga i sängen så mycket som mäjligt o skjuter upp allt bara för att kunna lata mig, men vi omfamnar o säger hej till den nya hurtiga sanna som kommer befinna sig till en stor del bakom sandbacka i skogen hädanefter, jippie på de haha.
imorrn har ja iofs en massa annat o göra också, ska få upp hyllorna som ÄNTLIGEN torkat, få upp gardinen i fönstret o ställa allt spegelvänt i lägenheten, baraföratt.

måndag ska vi ha kroki, japp ja äslkar att måla av nakna damer! tror ja hade vart mer intresserad om de varit något snyggt med en kuk o vackra nyecklben, men ja antar att man får nöja sig. hon aksnke har snygga nyckelben, vemvet? sen ska de beställas balklänning o smycket. ut o springa lite däremllaen kanske, baka bullar med amanda ska ja gö också kom ja på. köpa krukväxter o ojojojojojojoj, error. nu vart de för mycket
gonatt!

forgotten

hade totalt glömt hur skönt det är att springa bort saker, gjorde de jämnt när jag var mindre.
Åh gud va skönt de är att bara springa så fort man kan o bara känna hur allt försvinner, hallelujha.
sen hjälper de ju en aning att våren är på stort G, skogen bakom sandbacka är ju helt klart underbar.
imorrn går vi upp tidigt, satsar på 7 kanske. för att fånga dom först solstrålarna i skogen, mumma!
kanske ska ta o springa runt hela sjön då, kan bli intressant men ja bangar inte på utmaningar!

nästa helg kör vi back on track med studentskiva o hemliga besökare, de gillas!
latero!

det är tomt i hörnen


det är något som fattas

lilla marocko låten

Frånlilla marocc hörs festen med bas
alkis han vinglar och sanna är knas
Där dansar oher
vinglar och ler
med kära ölen
nu dricker vi mer

Han dansar och blundar
med ölen intill
Han tappar balansen
om han står still
Han dansar och blundar å öppnar en till
snart drar vi till steeltown
för det är dit vi vill

Säg var det för ölen
lollo hon sa ?
jag vet inte vad vi håller på med eller vad som hännt idag
cyckelbanan är smal
men vägen är bred
om vi går där istället slipper vi gå på led

Men krogen den stängde
Vart skulle de gå?
8an är nära å  dem har öppet till 2
Till slut kom vi fram
till 8ans port
släng hit 4a öl och det ska gå fort

Vet Hut alexander åldberg
Skäms gamla karl
sanna delfin
är ju bara en barn
full som en alkis
vinglig  som en gammal grind
Jag går snart och spyr
sa sanna delfin

vi började  vandra och sanna hon spyr
och josh han är old news
men patrik  är ny
Lollo är gammal
sover som en stock
så dem kan hålla på ända tills solen går åpp

nämen

vaknar upp i panik med solen i ögonen, så går de när man somnar framför filmen, bajs på mig.
har varit en smula osocial ett tag nu känner ja, men de blir de snart ändring på, vart ju av med alla mina pengar förrförra söndagen och då är de lite svårt. men i söndags var ja social for the win 2 timmar basket på dan, hänga lite vid planket o sen vart de grillning, de va naaace!
rörde lite väl mycket på mig den dagen kom ja på dagen efter då ja gick som en anka för alla träningsvärk, börjar tro att ja kanske är ämnad att ligga i soffan o såsa.
frågan är vad som händer i helgen, ja tänkte iaf ta o borra lite hål i mina väggar, kan bli intressant de eftersom alla mina väggar är betong, jippie. höhöh.

och eh ja, ja ska få gå på min bal! biljett säljs på tisdag kl 10.00 hojta om du är intresserad!

nä nu ska ja kila till skolan!
latero



Vi saknar dig lollo, men du kirrar biffen, de vet ja!

VÅR!


lagom till påsken kommer våren, de gillarvi.
har precis vart nere i förrådet och plockat upp en jävla massa vårkläder, de kommer bli överfullt i garderoben nu men de får ordna sig. såg även att ja hade ett par låga converse, de hade ja totalt glömt bort, så ja anatar att ja fått dom av någon, TACK NÅGON!

kom på mig själv att vi inte skrivit om veckan, den har vart ganska dålig på skolfronten.
men annars har den vart helskön, tror de va i tisdags ja o lolloa drog oss till sörpan för massa monopol spel, som resulterade i skumbad, öl, vin o läggdags runt sex på morgonen. de vare värt.
sen i onsdags hade vi ju hejdå alkis fest, som resulterade i bajssecuritas som kom o knacka på vinddörren, men vi hann ju äta middag o sjunga lite så de va ganska lungan, ETT STORT MEGATACK till LOLLO som va den ända människan med hjärna som kom på att man kanske ska hjälpa till att packa ner allt från vinden. puss på dig!
sen vart de häng hos olle ett tag tills vi vart bjudna till Jojje, men dit drog bara alla förutom ja, ja mötte upp mattis o niklas o vart bjuden på en utekväll, steel, öl, karma o vin i en såndär ishink, ganska flashigt. träffade en hel del konstiga typer där, så ja vart ännu en gång påminnd om varför jag inte hänger på såna ställen.
sen vart de ja efterkrök hos sörpan, eller ja mattis o niklas hällde i sig en kir, låg under sängen ett tag o drog hem.
jag stannade kvar och tyckte ja förtjäna soffplatsen, sen vare bara vandra hem. jag bor ju så långt bort.

torsdagen, spenderades under täcket med massa god mat och gott sällskap.

igår då, som ni kan läsa i de tidigare inlägget vart de en galen kväll, faan va party!hahaha

ikväll ja vad händer då, Daniel kanske ska masa sig hit med davve o någon kompis, blirre kanske matlagning o steel, öl. fårse.
sen funderar ja på att fly från alla jävliga människor som bor i denna skithåla, till sthlm, på torsdag, innan dess vemvet vart ja tar vägen?
PEACE

Woho..

Fyfaan vilken kväll de vart igår, helt spårat. börja med att ja vaknade o städade hela casat, yääy på mig. sen framåt kvällen kom täcket och kudden och hälsade på, dom va redan apraka när dom kom hit så ja började halsa min cola för att komma ikapp, vilket ja gjorde lite senare. sen kom sittkuddarna o mattan också superwasted, men sånt gillar vi. vi dansade på bordet o spisen o förde ett jävla massa liv, men inte kom securitas helvetet heller. tur de iofs.
sen drog vi ut på lite äventyr, till statoil för att köpa cigg och påskmiddag som bestod av billys vegopizza, mumma. sen drog vi hit o festade mer. hela kvällen resulterade till att vi alla däckade i sängen, men de vare faan värt.

egentligen så satt ja ju hemma själv hela kvällen igår o jobbade på mina armband, men de säger vi inte till någon vha?


RSS 2.0