cola och cigaretter och det är en doft som saknas här

jag har slutat dricka alkohol, nästa vecka ska jag sluta röka, jag har börjat kasta onödiga saker, jag rensar upp lite i mitt liv och lilla marocko
ikväll va ja ute o cyklade en sväng, skulle bara till statoil och tillbaka, köpa cigg och cola, men kom på mig själv att cykla lite för långt på hemvägen, de är nämligen så att ja laddat på ipoden jag fick av min bror med massa härlig musik. så jag tog en extra sväng. det var härligt, rensa huvet lite, kom även på att tom. sandviken är vackert om nätterna. blött och fuktigt i luften, svart överallt med bara gatlyktor som lyser upp, lukten av regn i luften, då är nog alla städer vackra.
jag har också tänkt på en sak jag läste i tidningen idag, har nämligen hittat en organisation som betalar voläntärresor. det kluriga är, det ä ju alltid nåt klurit med såntdärnt, är väl att man måste kontakta organisationerna som skickar iväg en och tar emot en själv. jag som hatar att prata i telefon, men de är värt de. jag blev jättetaggad, mamma vart inte lika taggad men taggad. så vem vet om ett halvår kanske ja befinner mig i afrika eller något annat land för att försöka hjälpa världen lite på traven. man kan ju alltid drömma.



jag vart inte alls lika taggad när beskedet från soc kom idag, jag ska altså leva på mindre pengar än vad jag brukar göra, vilket verkar helt fel eftersom dom sensate månaderna har jag left knapert. nu ska jag tydligen lära mig att vara ännu mer fattig.
jag taggar lite att åka och vara kattvakt o ca två veckor sen, i ett stort hus med fem katter i Robertsholm.
på torsdag åker ja, ska ha med massa saker att göra, alla pärlor o snören, kameran o ja en bra bok. sen vet ja inte. tydligen så finns de massa saker att måla, lite dörrar o annta så de kan ja ju göra. så mkt umgås med katterna blir det nog inte eftersom dom mest är ute, kan bara hoppas på att Pert hittar mig o håller mig sällskap. han blir nog kvar där föresten, det skulle kännas så elakt att ta tillbaka honom till min lilla stökiga lägenhet när han har ett stort hus att springa omkring i och där han dessutom får vara ute hela tiden, ja stänger ju in han på nätterna för att jag är orolig. hans systeryster bor ju där också och hans kattmamma. dom leker han med hela tiden. jag är ju ute o ränner nästan hela tiden också, han kan ju inte alltid vara ensam. så beslutet ät taget Pert blir en Hoforsbo, som turen är han ju katt så han slipper allt dåligt som händer när man är människa i Hofors.
nä nu ska ja städa lite till och hoppa i säng, har ju vart uppe sen sju imorse, tvättat o haft mig.
latero

maybe we cant do it..


frågan är ju stor, vad händer nu. vad ska ja göra med mitt liv?
söka jobb, söka jobb och återligen söka jobb.
ja finner mig sitta hemma alldeles för ofta nu förtiden. nothing to do. resten har jobb, skola och har gått tillbaka till verkligheten. jag fortsätter söka jobb o försöker sälja iväg så mycket skit som möjligt från lägenheten bakom soc rygg, för att få lite pengar att leva för. för dom är inte givmilda. nästa månad får ja pengar till hyran, sen va de inge mer. de va ju trevligt. jag hoppas på jobb o tänker inte deppa. nästa vecka sitter jag i ett hus i hofors o inleder mina två veckor av kattvaktande. och lusthusbyggande. ger mig nåt att distrahera tankarna med iaf.
armbandsgörande står på schemat i veckan, så håll utkik för snart lägger ja ut massa armband att välja o braka mellan.

jag undrar hur snabbt man kan gå tillbaka till gamla vanor, tydligen gick de snabbt. jag trodde de skulle bli bättre, vi väntar och bevakar på avstånd. just nu ett steg fram 20 steg tillbaka.
älska dig själv!



stort GRATTIS till lollo som nu bor i någonstans i småland och har börjat utbilda sig till låtskrivare!
hoppas småland tar emot dig med öppna armar! allt är möjligt!

de löser sig

klockan är alldeles för lite, varför går ja alltid upp för tidigt?
en ovana ja har..
snart ska ja på möte, viktigt möte, mycket viktigt..
jag är nervös. jag hatar viktiga möten.
men ja har alla papper iordning, kläder på kroppen, frukost i magen, så de borde nog gå bra

den senaste tiden har ja inte skrivit nå mycket alls, fö vet ni vad? ja har haft annat för mig. massa bra saker. sådeså
har nog bara flängt omkring en del, men de är sånt man får göra på sommaren.
och vet ni vad? jag har en pojkvän, deni.

nog för att de är skönt o bara vara, dras med i vardan lite, så längtar ja till fast jobb. tider att passa saker att göra.
spara pengar till en utomlandsresa kanske. fast jobb, de låter bra.
siktar mot fast jobb då o går på dedär möten. tjos!


RSS 2.0