Oändliga tisdag

korrekta mig om ja har fel, men ja tycker att vi börjar lite sent idag. ja har inget emot sovmorgon men de är ju så att när ja väl har de lyckas ja vakna vid halv tio ändå. så nu har man massa tid att döda, what to do?
ja va ute med Pert en sväng han skaffade sig en tjock kompis som bor i grannhuset, de va lite intressant. de roligaste va nog att tjockisen inte såg mig förens han stod precis framför mig o vart skiträdd, tack tänkte ja då är ja så ful!?
sen vela pert gå in så här sitter ja nu. den tjocka kompisen är såklart en katt om ni inte fatta de.

ja vad händer en sån här dag? jo de roliga är att ja slutar 16.20, yäääy. eller? nä.
tänkte väl kanske bli lite tidig i skolan idag, kanske göra någon tavla.
och bara så nivet måste de här vara de tråkigaste inlägget hittills!
/zaramazing

hej dagen efter

och min msn har fått klamydia, use protection!

ja nu är det ju så att frugan har smitit och för att summera ihop veckan sen sista ja skrev behöver jag lite hjälp, jag och mitt dåliga minne. suck
Onsdag, husomhellst, vi va ju lite BÄST och vann quisset, yääyy, på oss fasr saken var ju den att de va kanske lite fel onsdag att vinna. men de va faan värt. på dagen där va vi uppe på vinden o knäppte projektarbetsbilderna, dom vart grym. syns på slututställningen sen.
men en sak sög ju de va ganska kallt och lättklätt så ist för bakfyllan som ja ladrig fick på torsdag fick ja en härlig förkylning, så den dagen spenderades gömd under täcket.
Lollo var sjukt kass och somnade till alice in wonderland, vadfaan!?
ja och så nivet stod de inget bratsäckel med backslick utanför dörren när ja kom hem, fjuuh. de had kunnat blivit jobbigt ifall han försökt slita av mig mina billiga h&m trosor och insett att de faktiskt bor drägg på klangberget.

fredagen, ja igår då. va ju kanske hur nice som hellst, finbesök från sthlm o allt.
rätt scen och dans på steel, o förkröket va väl kanske bäst. vinden ett gäng drägg vin, öl och en gitarr, kunde de bli bättre, nä de kunde nogfaan inte de. skaffade mig sovsällskap o slapp diska, tummen upp på de.
ikväll taggr vi vartfaan vi nu tar vägen, tror ja ska vandra ner på stan o plocka upp min vinare ur snöhögen sen kanske.

smygkik på projektarbetet



vinhänget




KONTAKTANNONS



bruden till höger(jag) sanna behövr en ny sovkompis och eftersom alla krav inte fick plats på ansiktsboken, kör vi en extra annons här då så alla som söker jobbet vet exakt vad det innebär

du måste vara mysig, kunna sjunga, spela gitarr, vara påhittig, kunna hitta på städsånger, sånger om dåliga ex och sånger som gör mig glad, måste kunna sitta vaken halva nätterna med mig när jag har ont i hjärtat, måste vara röka ifall mina cigg tar slut, måste älska min katt pert, måste snarka lågt, inte sprattla för mycket i sömnen, gärna prata och säga gulligga saker i sömnen, måste kunna vakna och ana att ja drömmer en av mina jävliga mardömmar för att sedankunna putta på mig snällt så ja inte vaknar i panik, ha god hygien annars en deo som luktar gott, inte ta all mat ja har i skafferiet för jag är ganska fattig jämnt, lära sig att spola vatten när man går på toa för jag ska slippa höra dendär jävla kisstrålen jag hatar, måste veta att man inte klipper eller pillar tånaglrana i min säng, veta att man inte tar in en pepsiflaska av något slag alls i min lägenhet, förstå att om man tar av min cococola utan att fråga får man en smäll, onte ta min kudde, gärna låna ut en arm om du ska sno min kudde, inte ta upp hela sängen även fast ja är liten vill ja också få plats, tycka de är kul att spela supermario med mig sent på nätterna, sitta på mitt tak i sommar under stjärnorna och alltid vara glad.

sweetlittlelife



summering av gårdagen härrå.
vi började med lite folle o härjade runti lilla marocko. sen vart de steel som vanligt, innan där va vi på en skön fest med grannen, Ohja vilken lägenhet kan ju lugnt säga att ja va knappast den enda som vart lite kär. råttan va väl kanske hur söt som hellst.
de vart väl inte de vanliga draget på steelan, eftersom vi drack och drack och drack utan att panget infann sig. husbandet spelade på lilla scenen så inge dans vart de heller, ska göra vågen för thaitanten någon dag. jäveln.
i den ganska klara dimman där någonstans var de ju nån som kom på att sno lollos jävla skitmobil, hahah sucker. den funkar knappt så bra jobbat! senare drog vi oss mot åttan men då vare ju någon bra person som gillar att ha på sig trosor som fått sitt leg stulet. och ja låt oss bara säga att vakten på åttan är väl världens surskalle. så vare med de. så vi drog oss hem till lilla marocko. utanför porten kommer smarta jag på att ja gav nyckeln till lollo för cykellåset. så de vart ett modigt hopp in genom köksfönstret. så ja.. ja kommer ju sluta sova med fönstret öppet på nätterna nu iaf, där sprack mina sommarnätter. en bit in på natten kommer lollo hemtraskande hon hade tydligen letat över halva stan efter mig, stackarn. men vi fann varandra tillslut! måste ju bara påpeka stackars robin någon borde gett han ett par öronproppar.
kanske ett grattis till kim o hans propra dealerjobb!

idag, har vi chillat galet hängandes ut genom fönstret för att fånga dom härliga solstrålarna, städat casat litegrann då.
så fort lollsan infinner sig blirre gävle och n massa bravedr. vi ska härja lite i andersberg hos dom konstiga snubbarna i deras lägenhet och sen SUSHI på de! perfekt

ja...eh

ja då vare fredag kväll klockan är sju och vi skriksjunger till Bed of roses medan grannen bankar i väggen bredvid.
vi ger oss snart off to ica för att köpa lite öl, sanna and lollo has no fear cause we got a lot of beer!
ses i dimman gott folk


RSS 2.0